[ad_1]
مدیرکل هماهنگی شبکه های مردمی کمیته امداد نحوه فعالیت مراکز نیکوکاری در ماه مبارک رمضان و توزیع غذای گرم توسط آنها را تشریح کرد.
حمزه علی کوهساری در گفت وگو با ایسنا، وی در تشریح برنامه های خیران در ماه مبارک رمضان گفت: هر ساله خیران در این ماه نسبت به تهیه غذای گرم و بسته های معیشتی به نیازمندان محلات اقدام می کنند.
وی با بیان اینکه نحوه جذب کمک های مالی از محل خیرین است، گفت: هر مرکز خیریه خیرین خاص خود را دارد. علاوه بر این، اهداکنندگان جدید نیز روزانه شناسایی می شوند. پس از شناسایی خیرین در منطقه، منابع در دسترس قرار می گیرد و توسط اعضای هیئت اجرایی بین نیازمندان محله که قبلا شناسایی شده اند توزیع می شود.
به گفته مدیرکل هماهنگی شبکه های مردمی کمیته امداد، با توجه به اینکه 50 درصد خیران در مساجد هستند، از ظرفیت مساجد نیز برای طبخ غذای گرم استفاده می شود.
کوهساری با بیان اینکه توزیع غذای گرم با همکاری نیروهای افتخاری مستقر در محلات انجام می شود، خاطرنشان کرد: غذای گرم درب منازل نیازمندان توزیع می شود.
انتهای پیام
soursec